GAMERS TROPHY

12715537_1128315170525968_4621835477969811849_n

Veliki niz organiziranja gaming online i LAN turnira u Hrvatskoj iz raznih video igara poput Pro Evolution Soccer, FIFA, League of Legends, Counter Strike, Battlefield, Gas Guzzlers Extreme, Call of Duty, Tony Hawk’s Pro Skaters, Super Mario i ostale slične igre na računalima, PlayStationu, Xboxu i Nintendo konzolama pod vodstvom Udruge za promicanje i razvoj informatičke i gaming kulture Lege iz Osijeka.

Iz naših dosadašnjih svih organiziranih događaja i natjecanja stekli smo puno iskustva te ćemo tako nastaviti i dalje, uvijek ćemo nešto novo napraviti, nadodati i poboljšati svaki naš idući turnir od samog prostora, uređaja, komponenti, periferije do nagrada za svaki održani turnir. Do danas na naših sedam turnira je sudjelovalo 66 timova odnosno 356 natjecatelja. Sa svakim idućim turnirom rastemo i dalje, sudjeluje sve više i više igrača imamo sve više i više nagrada od novčanih do nagrada u hardwareu. Nastavljamo i dalje sa organizacijom LAN turnira te očekujte i veće gaming natjecanje sa nikad većim nagradnim fondom!

Facebook Comments