Udruga Lege i Plantronics Gaming zajedničkim snagama pružaju podršku CS Adria Challengeu

counter-strike_global_offensive_cs_go

Udruga za promicanje i razvoj informatičke i gaming kulture Lege zajedno sa Plantronics Gamingom je odlučila podržati seriju tjednih i mjesečnih CSadria Challenge kupova sa 5x Plantronics Gaming RIG 500 headsetovima točnije 4x RIG 500E i 1x RIG 500HD model.

Kako smo se odlučili na ovo? Prilikom praćenja Counter Strike Adrie putem Facebooka i njihove web stranice primijetili smo da ista ekipa ima veliki potencijal pri organizaciji turnira iz popularne video igre Counter Strike: Global Offensive. Kako CS Adria iz dana u dan napreduje i privlači sve veći broj timova koji se prijavljuju za sudjelovanje na već dobro poznate CSadria Challenge kupove, odlučili smo im i mi pomoći i osigurati im 5x Plantronics Gaming RIG 500 headsetova za naredni mjesečni CSadria Challenge August kako bi privukli još veći broj timova kako bi se pretvorilo u najveću i najbolju seriju CSGO turnira u našoj regiji.

Nešto više o Counter-Strike Adria i CSadria Challenge kupovima pročitajte na službenoj web stranici www.csadria.org

Facebook Comments