Osvojite do 15 sati besplatnog igranja u igraonici Log Inn

LOGGIVEAWAYIgraonica Log Inn osigurala nam je 3x po 5 sati igranja u Loginu za ovu nagradnu igru koje možete osvojiti na dolje navedeni način.

12141593_1624007001201410_6593608783868406918_n

O Log Inn-u
Igraonica Log Inn je smještena u Osijeku na adresi Kardinala Alozija Stepinca 38b. Log Inn je trenutno najveća igraonica u hrvatskoj te broji 32 kompa odvojena u 4 odvojene prostorije te još 3 računala koja su spojena na televizore i projektor. Kako bi racing igre bile što zanimljivije i vama realnije tu su i RSeat sjedala sa Logitech G29 volanom koja možete koristiti na računalima spojenim na televizore. Kako imaju odlične kompove i odličan raspored većinu naših gaming turnira smo održali upravo kod njih te imamo samo najbolje iskustvo sa njima i naravno svaka preporuka za otići i zabaviti se sam ili sa ekipom na noćnom LANu.

11009083_1590569441211833_5961800245006386404_n

Sve ostale informacije možete potražiti u samoj igraonici Log Inn  ili na facebook stranici Log-Inn OS ili na www.log-inn.net

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je slijedeće:

Nagradna igra traje do 14.7.  kada ćemo u 18:00h objaviti sretne dobitnike na facebook stranicama i ovdje u postu!

1. Označi stranicu Gamers Trophy sa “Sviđa mi se”

2. Označi stranicu Lege sa “Sviđa mi se”

3. Označi stranicu Igraonice Log Inn sa “Sviđa mi se”

4. Označite Facebook objavu sa “Sviđa mi se”, share nije obavezan.

[GIVEAWAY]
Osvojite i do 15 sati besplatnog igranja u igraonici Log-Inn OS. Kako doći do besplatnih sati za igranje pročitajte ovdje: https://goo.gl/wFreKC

Posted by Lege on Thursday, June 29, 2017

Facebook Comments